Missie

De missie van de Bewuste Leiders Podcast is om een positieve bijdrage te leveren aan de transitie naar de nieuwe tijd. Om te informeren, inspireren en verbinden.

Om ons heen ontstaan diverse mooie initiatieven. Initiatieven of mogelijkheden die niet altijd bekend zijn bij het grotere publiek. In de podcast komen mensen aan het woord die leiding geven aan deze initiatieven of bewegingen. Mensen die bewust een andere keuze hebben gemaakt én er actie aan hebben verbonden. Wat drijft hen? Waar lopen ze tegenaan? Hoe kijken ze naar de wereld en de toekomst?

Luister naar hun ervaringen, inzichten en wijsheid op het gebied van leiderschap, bewustwording, gezondheid, ouderschap, business en spiritualiteit. Ontdek wat er allemaal nog meer mogelijk is. Laat je inspireren!

Host en initiatiefnemer Roald Ploegmakers

Naast mijn werk als ondernemer en energie en body-werker, retraite facilitator en coach, ga ik regelmatig erop uit voor mooie en inspirerende ontmoetingen.
Gewoon omdat ik het tof vind om met bijzondere mensen in gesprek te gaan over Bewust Leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Zo blijf ik me ontwikkelen, raak ik geïnspireerd en vergroot ik mijn eigen wijsheid. Fijn om dat ook met jou te delen.

Meer informatie? Kijk op roaldploegmakers.nl of voor de retraites die ik faciliteer via Anahata Center

Quote:

Leiderschap is geen eenmalige ervaring. Het is een doorlopend proces; je houdt voortdurend je koers en je waarden voor ogen en je probeert je leven daarop af te stemmen.

 

Stephen R. Covey