Terug naar jouw essentie
6 daagse transformatie retraite

Leiderschap start met persoonlijk leiderschap

Voel jij dat je ver bent afgegleden van jezelf? Wil jij je (weer) vrij en energiek voelen? Dat kan tijdens deze transformatie retraite in het warme Spanje. Tijdens deze transformatie retraite ‘Terug naar je essentie’ staat de reis naar jouw authenticiteit, jou thuis, centraal.

Tijdens deze transformatie retraite ga je actief aan de slag met jouw heling en transformatieproces. Je krijgt inzicht in de patronen en overtuigingen die niet authentiek zijn en je weghouden bij het leven van jouw eigen leven. Op een diepe laag werken we aan het herstel van de verbinding met jouw essentie zodat je weer de regie over jouw leven voelt.

‘Ben jij klaar om jouw eigen grootsheid ruimte te geven? Wil jij authentiek en vrij leven? Dan is deze transformatie retraite iets voor jou!’

Programma

Tijdens deze transformatie retraite ‘Terug naar jouw essentie’ kom je helemaal tot jezelf. Alles staat in het teken van jouw innerlijke reis naar authenticiteit en vrijheid, naar jouw hart, jou thuis.

Thema’s waar we in ieder geval mee aan de slag gaan zijn:

 • Balans opmaken – aan de hand van (systemische) oefeningen ontdek je waar je nu staat. Wat is jouw zielsverlangen? En wat is jouw lot? Welke patronen houden je weg van jouw authentieke zelf?
 • Manifestatiekracht – je ontdekt hoe je jouw leven zelf manifesteert. Diepe overtuigingen, meegekregen vanuit jouw familie, de maatschappij, de kerk, enzovoort, hebben direct invloed op jouw leven. Transformeer wat je kleinhoudt en omarm jouw grootsheid. Leer hoe je het leven van jouw dromen manifesteert.
 • Thuiskomen bij jezelf – de verbinding (weer) ervaren met jezelf is een magisch gevoel. Het stelt je in staat om jouw eigen kracht te erkennen, je écht vrij te voelen en de liefde vanuit je hart rijkelijk te laten stromen. Welkom thuis!

Het programma heeft een vaste opbouw waarbij er genoeg ruimte is voor ontspanning. Na jouw aankomst in Spanje heb je de tijd om rustig te landen voordat we genieten van een heerlijk avondmaal. Daarna start de openingsceremonie. We beginnen elke dag met meditatie of yoga vervolgd door het ontbijt. Dan start de ochtendsessie met aansluitend een warme lunch. Na de lunch is het tijd voor een siësta. Deze tijd kan je zelf inrichten. Vervolgens hebben we een middagsessie en avondmaal. Na het eten is er op sommige avonden ook nog een avondprogramma. Op de laatste ochtend nemen we na het ontbijt afscheid van elkaar.

Niet elk dagdeel is gevuld met een programma waardoor je genoeg tijd hebt om je terug te trekken in de natuur, bij het zwembad of om nog een extra privé sessie te boeken.

Wat levert het op?

 • Een heerlijke week in Spanje waar je lekker verwend bent
 • Transformatie van pijnstukken
 • Spirituele groei op elk gebied in je leven
 • Manifesteren van jouw zielsverlangen
 • Een leven in vrijheid vanuit authenticiteit
 • Opgeladen en diep verbonden met jezelf

Wie begeleidt deze transformatie retraite ‘Terug naar jouw essentie’?

De transformatie retraite wordt begeleid door Susanne Amoraal en Roald Ploegmakers. Zij zijn de founders van hun centrum en werken al jarenlang als energiewerker. Susanne heeft veel ervaring met systemisch werken, het vrouwelijke- en mannelijke principe en lichaamswerk. Roald is transformatief coach en regressietherapeut. Hij is expert op het gebied van persoonlijk leiderschap en interviewt allerlei soorten leiders in zijn ‘Bewuste Leider’ podcast. Met een rugzak vol mediamieke gaven en coachvaardigheden ondersteunen zij jullie met liefde en plezier.

Terug naar jouw essentie

Ik heb interesse of een vraag

Het invullen van het formulier is vrijblijvend. We nemen persoonlijk contact met je op om je vragen te beantwoorden of interesse door te nemen.

  Versturen


  Ga je mee op reis?

  Ga mee op reis, terug naar jouw essentie! Ontdek hoe je vrij en authentiek kan leven. Dompel je een week lang onder in een bad van heling, lichtheid en transformatie.

  Terug naar jouw essentie

  Voor wie?

  Ben jij klaar voor een grote transformatie in je leven? Voel je dat het nodig is om (weer) contact te maken met jouw essentie zodat je authentiek kunt leven? Heb je de behoefte aan vrijheid en meer energie? Kijk jij er naar uit om je op een diepe laag te verbinden met jezelf? Dan is deze transformatie retraite iets voor jou.

  Het is niet nodig dat je ervaring hebt met alle methoden die we aanbieden. Wel is het fijn als je bekend bent met energiewerk en je al wat stappen in je persoonlijke ontwikkeling hebt gezet.

  Voordat we van start gaan hebben wij met iedere deelnemer contact om te zien of er een match is en om de verwachtingen goed te managen.

  Heb je een vraag? Stel die dan hier!

  Wil je eerst nog even sparren? Bel ons dan op 06-51754945 of mail naar info@bewusteleiders.nl

  Praktisch

  Waar en wanneer?
  Catalonië Spanje – maandag 30 oktober t/m zaterdag 4 november 2023

  Prijs:  € 1595,00  ex. BTW
  Early bird prijs:  € 1395,00 ex. BTW tot 1-10-’23

  Wat ontvang je?

  • Diepgaande sessies en mooie ceremonies.
  • Een veilig veld waar je helemaal kunt zijn wie je bent.
  • Verbinding met jezelf en gelijkgestemden.
  • Heerlijke lokale, vegetarische maaltijden (5 x ontbijt, 4 x lunch en 5 x diner).
  • Koffie en thee met versnaperingen.
  • Elke ochtend een meditatie- en/of yoga sessie.
  • 5 overnachtingen in de buurt van Girona, midden in de natuur.
  • Vrij gebruik van zwembad, ligbedden en tuin.

  Er is tijdens de retraite voldoende ruimte om je terug te trekken in de natuur, bij het zwembad of om nog een extra privé sessie te boeken.

  De maaltijden zijn bereid met voornamelijk lokale ingrediënten, zijn vegetarisch en heerlijk gezond zodat je de juiste brandstof binnenkrijgt met een positieve bijdrage aan zorg voor jezelf.

  Zelf regelen

  Vervoer van en naar de retraite locatie.

  Bereikbaarheid per vliegtuig.
  Tussen half april en eind oktober wordt er rechtstreeks op het vliegveld van Girona gevlogen vanuit Amsterdam of Rotterdam. Buiten deze periode kan je vliegen op Barcelona airport. De reistijd per auto vanaf Barcelona Airport naar de retraite locatie is ongeveer 1,5 uur en circa 2,5 uur met openbaar vervoer.

  Bereikbaarheid per auto.
  Onze retraite locatie in Noord Spanje is ook goed bereikbaar met de auto. Een aantal weken van tevoren sturen wij je de deelnemerslijst zodat je alvast in contact kan komen met de andere deelnemers en eventueel carpool afspraken kan maken. Goed voor het milieu en zo leer je elkaar ook alvast een beetje kennen.

  Meer info nodig? Bel Roald op +31 6 517 549 45 of mail naar info@bewusteleiders.nl.